Email:perry@hg-abrasive.comZhengzhou HG Abrazivne Tech.Co.,Ltd

Zhengzhou HG Abrazivne Tech.Co.,Ltd

Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas

Kontakt: Perry Guo
Mobitel: +8618603828570
Tel: +86-371-66680558
E-pošta: Perry@hg-abrasive.com
Dodati:No.68 xueyuan Road, Mazhai industrijski Park, Erqi District, grad Zhengzhou, Henan provinciji, Kina
Poštanski broj: 450000
Faks: +86-371-66680558

Struktura automatske mašine za etiketiranje

Struktura automatske mašine za etiketiranje se sastoji od sledećih komponenti:
1. Kotač za valjak, za pasivni točak, koristi se za postavljanje etikete na kolutu, obično opremljenog sa podesivim uređajem za trenje sa trenjem za trenje, a svrha je kontrola broja obrtaja i napetosti kako bi se održao glatki papir.
2. Točak jastuka, rad sa oprugom je povezan, može uzvraćati zamah, cilj je kada pokreće uređaj može da apsorbuje sila naprezanja materijala bubnja, održava materijal sa svakim kontaktom rolne, sprečava da se materijal razbije.
3. Vodič Roller. Sa gornje i donje dvije komponente, pokretanje materijala za pozicioniranje i pozicija pozicioniranja.
4. Vožnja valjka, sastoji se od set aktivnih frikcionih točkova. Obično je jedan za gumeni valjak, jedan za metalnu rolnu, donji papir u prolazu, uloga je da vozi materijal bubnja, kako bi se postiglo normalno označavanje.
5. Vučni točak, za aktivni točak sa uređajem za prenos trenja, funkcija je papira za podmazivanje nakon prevezivanja, ne miješaju se valjani papir prijemnog točka i papir za obradu upravljačkog točka, a sinhroni prenos reguliše uređaj za trenje.
6. Ploča za odbravljivanje, sa kraja ploče ima ugao (uglavnom manje od 30 °), svrha je da se podloga u piling pločama promeni pravac, oznaka koja se lako može označiti, od donjeg papira do postići kontakt sa objektom za etiketiranje.
7. Valjak za obeležavanje, biće ravnomerno odvojen od dna etikete za papir, ravna pasta na stavkama koje treba pričvrstiti.

Copyright © Zhengzhou HG Abrazivne Tech.Co.,Ltd sva prava pridržana.
QR Code