Email:perry@hg-abrasive.comZhengzhou HG Abrazivne Tech.Co.,Ltd

Zhengzhou HG Abrazivne Tech.Co.,Ltd

Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas

Kontakt: Perry Guo
Mobitel: +8618603828570
Tel: +86-371-66680558
E-pošta: Perry@hg-abrasive.com
Dodati:No.68 xueyuan Road, Mazhai industrijski Park, Erqi District, grad Zhengzhou, Henan provinciji, Kina
Poštanski broj: 450000
Faks: +86-371-66680558

Saradnja sa Tajlandskom Fabrikom Abraziva --- Fleksibilna Disk Disc Mašina

SARADNJU SA TAJMOM ABRAZIVA FABRIKA --- FLEXIBLE FLAP DISC MACHINE

Bilo nam je drago što smo posetili našu tvornicu od strane naših tajlandskih kupaca, naše mašine za diskove i fleksibilne disk diskove.

Kupac je naročito zadovoljan našom opremom, a posebno fleksibilnom mašinom za diskove, jer su sada fleksibilne diskete na Tajlandu u osnovi napravljene ručno ili uvezene iz Kine. Ako se proizvode lokalno, to će znatno smanjiti troškove.

Fleksibilni disk za pločice može zameniti točak za brusenje smole. Ima snažnu elastičnost, visoku zateznu i savijenu čvrstoću, dobru samootkvinu, visoku brzinu brušenja i nizak nivo buke. Pogodan je za zavarivanje unutrašnjih šavova i dijelove za štancanje.

Svrha fleksibilnog klapnog diska: uglavnom se koristi za brušenje nerđajućeg čelika, metalnih proizvoda. Za površinsko poliranje.

Karakteristike fleksibilnih diskova: oštra, nosiva, dobra žilavost, savitljiva, otporna na rastezanje, brzo rasipanje toplote, idealna za poliranje površina.

Fleksibilna struktura diska: sastoji se od više čaršavih tkanina koji su pričvršćeni na ležištu i postavljeni su u super-poziciji u obliku ventilatora. Ugao vezivanja između svake tkanine i ravni pladnja je 10 ° -30 °. Koristan model rasporeda krhke tkanine može napraviti mlinsku kotačicu za sečenje. Kut rezanja se optimizuje prilikom sečenja i poliranja radnog predmeta, kako bi se osigurala istovremena potrošnja osnovnog materijala brusnog tkanog tkanina i mraza, a ukupna abrazija otpornost i efikasnost brušenja ravnog brusnog platnenog točka su značajno poboljšani, a životni vek traka za brusno platno se produžava. Brusne površine metalnih i nemetalnih materijala. Ima snažnu elastičnost, visoku zateznu i savijenu čvrstoću, dobru samo oštrenje, visoku brzinu brušenja i nizak nivo buke. Pogodan je za brušenje i štancanje blica u kutiji.

Područje primjene fleksibilne trake:

Može se koristiti za različite vrste površinskog rđanja, uklanjanja boja, debraenja i brušenja zavarivanja u metalnim i ne-metalnim materijalima za brodogradnju, automobilsku, vazduhoplovnu, mašineriju, instrumentaciju, mostove i građevinsku industriju i nameštaj.

未命名_meitu_0.jpg

Copyright © Zhengzhou HG Abrazivne Tech.Co.,Ltd sva prava pridržana.
QR Code