Email:perry@hg-abrasive.comZhengzhou HG Abrazivne Tech.Co.,Ltd

Zhengzhou HG Abrazivne Tech.Co.,Ltd

Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas

Kontakt: Perry Guo
Mobitel: +8618603828570
Tel: +86-371-66680558
E-pošta: Perry@hg-abrasive.com
Dodati:No.68 xueyuan Road, Mazhai industrijski Park, Erqi District, grad Zhengzhou, Henan provinciji, Kina
Poštanski broj: 450000
Faks: +86-371-66680558

Čestitamo našoj tvrtki za pristupanje China alatnih strojeva industrija udruga---Abrazivi grani

ČESTITAMO NAŠOJ TVRTKI ZA ULAZAK "KINA ALATNIH STROJEVA INDUSTRIJA UDRUGA---ABRAZIVI GRANU"

U Kini alatnog stroja industrije Association (CMTBA) je osnovan ožujak 1988 uz odobrenje od u ministarstvo civilnih poslova od nr Kine. To je nacionalna, industrija i neprofitna društvena organizacija društvenih grupa pravnu osobnost i trajno uspostave nalazi se u Pekingu.

China Industry Association alatnog stroja se uglavnom sastoji od proizvodnih poduzeća kineski alatnog stroja industrije i se sastoji od relevantnih tvrtki ili poduzeća grupe, istraživanja i dizajn instituti, institucije i grupe. U ovom trenutku ima više od 1700 član jedinice uključujući rezanje alatnih, deformiranja alatni strojevi, strojevi za lijevanje, alatnih strojeva za obradu drva, numeričko upravljanje sustavima, industrijski roboti, alat za rezanje, abrazivne i abrazivne stroj, alatni pribor (uključujući alatnog stroja funkcija komponente) i elektrotehnička alatnog stroja. Udruga ima 28 poslovnica i 6 radnih odbora.

Naša tvrtka je povezana s "napušten" granu.

Kina napušten i napušten ogranak Kina alatnih strojeva industrija udruga (skraćeno kao Kina napušten i napušten grana) je proizvodnja poduzeće, znanstveno istraživanje, dizajn agencija, domaćih i stranih trgovina tvrtke, fakulteti i sveučilišta i drugih poduzeća usko vezani uz abraziva. Nacionalne industrije organizacije da kompanije dobrovoljno sudjeluju u. To je socijalna grupa taj cilj nije profit, i nije ograničena po regiji, odjel, pripadnost i vlasništvo. Postoji više od 400 tvrtki članica koji normalno sudjeluju u industriji aktivnosti, od kojih 95 su direktori (54 stoji direktori).

Svrha ove udruge je pridržavati našoj zemlji ustav, zakone i pravila, da ujedini naše kolege u industriji abraziva, predstavljaju i štite zajedničke interese cijele industrije i legitimna prava i interesa članova udruge, pod vodstvom relevantnih vladinih tijela i Generalne skupštine, kako bi istražili na planovima razvoja, industrijska politika, tehnička pravila i elektrotehničke i informatičke tehnologije od običnih abrazivi industrije i izraditi preporuke za vlade; poduzeti statistički posao za industriju i da sudjeluju u izdavanju licenci proizvodnje; organizirati osnivanje "sastanak propisa" i uspostaviti mehanizam industrije samodiscipline Organiziraj analizirati i razmjenjivati ekonomske i tehničke informacije o domaćim i stranim kolegama, organizirati industrija poduzeća za sudjelovati u izložbi domaćih i stranih aktivnosti; između vlade i udruga članica, između poduzeća i institucija unutar industrije, između članova udruge i korisnici doma i inozemstva, uloga "veze" i "Mostovi" će biti izvedeni u igru da predstavljaju industriju u poslovanju sa strane industrije i industrije stručnjaci će biti organiziran pružati savjetodavne usluge za poduzeća.

IMG_20180620_201534_meitu_2.jpgIMG_20180620_201520_meitu_1.jpg

Copyright © Zhengzhou HG Abrazivne Tech.Co.,Ltd sva prava pridržana.
QR Code