Email:perry@hg-abrasive.comZhengzhou HG Abrazivne Tech.Co.,Ltd

Zhengzhou HG Abrazivne Tech.Co.,Ltd

Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas

Kontakt: Perry Guo
Mobitel: +8618603828570
Tel: +86-371-66680558
E-pošta: Perry@hg-abrasive.com
Dodati:No.68 xueyuan Road, Mazhai industrijski Park, Erqi District, grad Zhengzhou, Henan provinciji, Kina
Poštanski broj: 450000
Faks: +86-371-66680558

Uzorak tržišta flap diska i izbor diska mašine za diskove Ⅰ

PATRON TRŽIŠTA TRŽIŠTA I IZBOR FLAF DISC MACHINE

Ⅰ, svetski obrazac tržišta flap diska

1.        Najprodavanija zemlja i izlazna vrijednost:

Industrijski razvijene zemlje i zemlje izvoznice energije: Severna Amerika, Evropa, Južna Amerika, Kina, Jugoistočna Azija, Centralna Azija i druge zemlje. Najsnažnije zemlje na svijetu su i zemlje koje troše većinu flap diskova. Zbog stalnog rasta BDP-a, kvantitativni rast tržišta flap diska je brz i nasilan.

Prema statističkoj analizi Američkog udruženja industrijskih proizvoda i Nemačkog udruženja za abrazive i MPA Hannover, u Sjedinjenim Državama i Njemačkoj, tržište Flap Disc potrošilo je 620 miliona komada u 2013. godini, vrijednih 760 miliona dolara. Prosječna vrijednost filma je 1,22 američkih dolara, 7,32 RMB. Veličina je uglavnom 115mm, 125mm, 180mm.

2.        Zašto lopatni disk izdržava i postaje jači i jači?

Zahvaljujući cvjetnom razvoju obloženih abraziva, diskovi za poklopce imaju raznovrstan izbor abrazivnih krpica. Pored toga, prednosti prednjeg diska su:

1) Izuzetno visoka efikasnost brušenja

2) Nizak radni šum (kontrast zrna)

3) Malo oštećenje površine površine radne površine

4) duži vek (u poređenju sa oštrenjem papira)

5) Sigurno, neće izazvati smrtonosnu štetu operateru.

Ove karakteristike performansi dovele su do crvene zastavice na industrijskim i DIY tržištima.

3.        Da li su dani proizvođača flap diskova u razvijenim zemljama bolje?

Odgovor je da, ne samo dobar, već i veoma dobar. Zašto tačno?

1)        Specijalizacija, individuacija i serijalizacija: Najkonkurentniji diskovi u svetu nisu u Kini već u Nemačkoj, Italiji, Sjedinjenim Državama i Turskoj. Ove fabrike su u decenijama razvoja i konkurentnosti na tržištu uspjele do sada upoređivati posebnu oznaku i brendiranje pod segmentacijom korisničkih tržišta. U Njemačkoj korisnici zavarivanja i brušenja su prvi brendirani "Cobra" i drugo "PFERD". U Severnoj Americi korisnici će najpre izabrati "Walter", a zatim Norton, 3M i PFERD. Prva stvar koja ima na umu u industriji auto popravaka je žuti "orao".

2)        Kontinuirano segmentiranje tržišta i optimizacija dobavljača: Tržišna orijentacija zasnovana na primjeni proizvoda i radno orijentisanoj upotrebi dovela je do toga da ovi profesionalni proizvođači nastavljaju podijeliti korištenje proizvoda i formirati jedinstveni proizvodni niz. (Popravka automobila, jednostavno uklanjanje rude od nerđajućeg čelika, industrijsko nehrđajuće čelo grubo, srednje, fino brušenje i poliranje, fino poliranje elektronske industrije). Istovremeno, zahtevi industrije uzgoja se stalno postavljaju kako bi zadovoljili potrebe finalnog tržišta. Dakle, ne mogu da vidim jednu ili dve fabrike peščane tkanine koje dominiraju u svetu.

3)        Efektivna prekomorska tržišna strategija: 67% proizvodnje Njemačke, Italije i Turske izvozi se na tržišta izvan zemlje.


Nedovršeno ......

百叶片正面.jpg

Copyright © Zhengzhou HG Abrazivne Tech.Co.,Ltd sva prava pridržana.
QR Code
[[Html_Custom]]