Email:perry@hg-abrasive.comZhengzhou HG Abrazivne Tech.Co.,Ltd

Zhengzhou HG Abrazivne Tech.Co.,Ltd

Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas

Kontakt: Perry Guo
Mobitel: +8618603828570
Tel: +86-371-66680558
E-pošta: Perry@hg-abrasive.com
Dodati:No.68 xueyuan Road, Mazhai industrijski Park, Erqi District, grad Zhengzhou, Henan provinciji, Kina
Poštanski broj: 450000
Faks: +86-371-66680558

Stvarno imate kupiti preklopom disk stroj za kupnju Njemačka?

STVARNO IMATE KUPITI FLAP DISK STROJ ZA KUPNJU NJEMAČKA?

Mnogi kupci će dati prednost Njemačke opreme prilikom kupovine preklopom disk stroj. No zbog visoke cijene Njemačke opreme, je zaustavljen.

Zašto odabrati Njemačke opreme zbog naprednih i stabilna stabilnosti.

    

O NAŠIM FLAP DISK STROJ U POLJSKOJ SHOW:

     

Što je s kineskom lepršaju disk stroj?

    

U stvari, Kina je preklopom disk stroj je istraživao i razvio od 2012 i porastao jači od 2013.-2014. U to vrijeme, stroj je bio nespretan u 4.500 komada / 8H. Ali ima subvertira Kina je tržište preklopom disk. Od početne ručne izrade u doba stroj, to je međugeneracijski razvoj. Iako njemački opremu već se pojavio vrlo rano, visoke cijene, samo velike tvrtke imaju snage za kupnju, s napretkom tehnologije, tržištu potražnje je narasla da je trenutni 6500 / 8H, koji uvelike poboljšava efikasnost i pojednostavljuje proces proizvodnje od rešetku.

         

Za kineskog preklopom disk stroj, kako bi ishodio konačan stabilnost stroja tokom procesa razvoja, dijelovi stroja na postupno zamjenjuje međunarodno poznatih Marki. Na primjer, servo motora i vozača koristi su svi iz Panasonic brand u Japanu, a neki senzori pod Brandom. Cilindar koriste na stroju je Yadeke iz Tajvana, a neki senzori koriste Otto u Južnoj Koreji. Knicksi, električne komponente korištene u Kini Chint.


    

Pa do 2018, Kina je preklopom disk stroj je prilično stabilna, kvaliteta nije inferioran Njemačke opreme i cijena u Kini je oko 5 - 8 puta manja nego cijena Njemačke opreme.

Da bi metafora, možete koristiti disk stroj njemačkog preklopom 10 godina. Možete koristiti kineski preklopom disk stroj za 5 godina, ali koristite samo originalni plan za kupnju njemačkog preklopom disk machine2/5 za 10 godina. Spasio si 3/5 novca. Možete napraviti više ostalih ulaganja s ovim novcem, zašto ne?Copyright © Zhengzhou HG Abrazivne Tech.Co.,Ltd sva prava pridržana.
QR Code
[[Html_Custom]]