Email:perry@hg-abrasive.comZhengzhou HG Abrazivne Tech.Co.,Ltd

Zhengzhou HG Abrazivne Tech.Co.,Ltd

Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas

Kontakt: Perry Guo
Mobitel: +8618603828570
Tel: +86-371-66680558
E-pošta: Perry@hg-abrasive.com
Dodati:No.68 xueyuan Road, Mazhai industrijski Park, Erqi District, grad Zhengzhou, Henan provinciji, Kina
Poštanski broj: 450000
Faks: +86-371-66680558

Kineska mašina sa disketnim poklopcem ima performanse

Kineska mašina sa disketnim poklopcem ima performanse

HG-abrazivni mehanički u kombinaciji sa svojim tehničkim prednostima i akumuliranim 16 godina iskustva, očigledno imamo visoku polaznu tačku u razvoju mašine za otvaranje diskova, ideja je da se dostigne ili premaši nivo slične inostrane opreme u smislu produktivnost i obradni disk. Predlažemo sledeće tehničke uslove za razvoj proizvodne opreme za automatizaciju automatizacije:

拼图_meitu_1.jpg

1)     Brzina rada: Pošto disk zavrtanj pripada masovnoj proizvodnji, produktivnost mašine mora biti prva, brzina mašine mora biti brza i stabilna, a vreme neprodukcije treba skratiti što je više moguće.

2)     Uticaj i vibracija: Mašina za lamelanje visokih krutosti i mekog uticaja izazvanog velikim brzinama i visokim frekvencijskim startom i zaustavljanjem mora uzrokovati razmatranje vibracija.

3)     Pouzdanost: Potrebni su fotoelektrični senzori za potvrđivanje svakog koraka akcije i garantovano su da su potpuno bezbedni.

4)     Deo životnog veka: uklanjanje mašine za prašinu i zaštita od prašine su posebno važne zbog abrazivne prašine; koriste se projektna tela koja su što podesnija za uslove prašine.

5)     Mašina za poklopce diskova Delovi za odvajanje: Djelovi koji su u kontaktu sa abrazivnim granulatom i visokotlačnim rastvorom lepka visokog pritiska moraju se poboljšati s jedne strane, a sa druge strane moraju biti u mogućnosti da se brzo zamene .

6)     Sistem pumpe za lepkanje mašine za glatke diskove: pumpa lepka mora biti u mogućnosti da se ugasi, pečat mora biti pouzdan; lepljiva pumpa za rešavanje problema fluktuacija pritiska i zaliha lepka; viskozitet lepka bi trebao biti pogodan za stabilnost implantacije listova; Takođe razmotrite problem konstantne kontrole temperature celokupnog toka lepka.

7)     Hranjenje: stabilnost i pouzdanost hranjenja, vođenja, rezanja i kalemljenja; automatska kompenzacija dužine hrane; podešavanje različitih specifikacija peskovitih stranica.

8)     Sistem kontrole klapne: Servo sistem visoke brzine visoke frekvencije, brzina odziva regulatora i funkcije softvera.

9)     Mašina za otkidanje diskova Detekcija i smisao: Frekvencija odziva je brža i struja curenja je problem.

 

Tradicionalni proces proizvodnje Flap diska sastoji se od rezanja, rezanja, sečenja, mahanja, izdavanja, penetriranja, sušenja, berbe i etiketiranja. Proces premještanja je podijeljen na čipove, kopče i kopče. Poklopci, kopče, poklopci, trimovi, penetrišne šipke itd., Sve se rade ručno. Korišćenje stranice peska kao alata za brušenje i poliranje povećava se i proces proizvodnje velikog obima je još uvek u ručnoj radno-intenzivnoj državi, koja je postala usko grlo za poboljšanje kvaliteta proizvoda i smanjenje troškova i ne može zadovoljiti potrebe korišćenje takvih brza potrošnih materijala. Ograničava razvoj kompanije. Zbog toga je neophodno zamijeniti ručni rad s brzim i visoko efikasnim mehanizovanim radovima. Ovo je takođe neizbežan trend da se industrija pretvori iz operacija ručnog postavljanja filmova na automatizovane mašine.

Otkrijte još: " Potpuno automatska mašina za diskove. "

第三代全自动_meitu_1.jpgCopyright © Zhengzhou HG Abrazivne Tech.Co.,Ltd sva prava pridržana.
QR Code
[[Html_Custom]]