Email:perry@hg-abrasive.comZhengzhou HG Abrazivne Tech.Co.,Ltd

Zhengzhou HG Abrazivne Tech.Co.,Ltd

Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas

Kontakt: Perry Guo
Mobitel: +8618603828570
Tel: +86-371-66680558
E-pošta: Perry@hg-abrasive.com
Dodati:No.68 xueyuan Road, Mazhai industrijski Park, Erqi District, grad Zhengzhou, Henan provinciji, Kina
Poštanski broj: 450000
Faks: +86-371-66680558

Fleksibilni ljepilo za diskove

Ubrzani točak u industrijskoj proizvodnji, zauzimaju važnu ulogu. Među njima, široko se koristi u preradi industrijskih proizvoda i uglavnom igra ulogu poliranja i poliranja.

Chat Sada
Product Details

Fleksibilni lepak za diskove
Fleksibilni disk za pločice je upotreba dve vrste lepka, lepka osnove i konsolidacije lepka.

image001(001).jpg

Ubrzani točak u industrijskoj proizvodnji, zauzimaju važnu ulogu. Među njima, široko se koristi u preradi industrijskih proizvoda i uglavnom igra ulogu poliranja i poliranja. Veliko se koristi za automobile, brodove, proizvodnju avijacije, poliranje malih žadova, brušenje pete na boku, proizvodi od nerđajućeg čelika, proizvodnja nameštaja. Stakleni tkanin pripada kategoriji industrijskog materijala, ali može biti i osnovna roba u industrijskoj proizvodnji.


Profil tkanine
Emery točak samo za brojne slične proizvode, jednostavno ime, uključujući i kolut za vreteno, a zatim uključuje veliki broj proizvoda od grana, uključujući ploču Shabushabu, tkaninu od svile, Chiba, flap disk, Chiba, okrugla sa ručkom, cvjetni radnog kola, polirnog točka, vertikalnog točkića itd., različiti tipovi proizvoda imaju različite načine upotrebe i karakteristike.


Točak na točkovima
Za različite nepravilne površine i opštu ravnu brušenja, rđe, poliranje. Široko se koristi u proizvodnji automobila od nerđajućeg čelika, teških mašina, brodova, aluminijuma, metalnih i dekorativnih industrija. Na površini metala poliranje ili poliranje rupa ima odlične rezultate.


Flap disk
Karakteristike proizvoda slične razlici su broj različitih listova, korištenje različitih. Jedan od braon čeličnih žada, silicijum karbida i drugih materijala tačaka. Različiti materijali takođe imaju različite funkcije.
Smeđeni korundi za opšti metal, ugljenični čelik, legirani čelik, nerđajući čelik, liveno gvožđe, obojeni metali i drugo brušenje vara. Površinska obrada metala, rđa i tako dalje.
Silicijum karbid za obojene metale i nemetalno brusno poliranje, bakar, aluminijum, plastika, drvo, bambus, koža, staklo, kamen i drugo površinsko brušenje.
Čelični furnirani lim od čelika kao osnove, tkanina od smole gaze za sečenje, sa slojem lepka u obliku diska u obliku obloženog abraziva. Pogodno za nehrđajući čelik i ne-metalne materijale kao što su plastika, drvo i drugo površinsko brušenje, površinski sloj metala, uklanjanje boje i tako dalje.


Fleksibilni disk za flap
Glavne karakteristike su niska buka, izdržljiva površinska obrada, hladno brušenje i odlična završna obrada.


Oprez:
1. U selekciji okruženja za upotrebu u proizvodu, pokušajte da izaberete operaciju u zatvorenom prostoru, zatvoreno okruženje, neuspjela pojava, u upotrebi, takođe treba obratiti pažnju na pažnju, a ne polu-srca, kako bi se izbjegle nesreće. Ako koristite spoljašnje okruženje, pokušajte da izaberete tiho okruženje.
2. U procesu brušenja treba držati na sobnoj temperaturi, proizvodi za brušenje ne mogu biti zagađeni vodom, kako ne bi klizali.
3. Tokom brušenja, proizvode za brušenje treba voditi paralelno sa radnim nivoom. Drugo, korisnik je savladao intenzitet, a ne zanemarivanje.
4. Svaki točak ima svoje potrebe za habanjem i upotrebom, nositi u određenoj mjeri, morate ponovo zamijeniti novi točak. Ne može se koristiti za čuvanje materijala na ultra-habanju, što je vrlo nesigurno kršenje. Generalno, popravljamo ili zamjenimo točak u procesu, sa glupim načinom da bismo mogli da otkrijemo da li postoji rift točak, možete li koristiti "točak sa drvenom palicom lagano dodirivanjem, slušajući zvuk perkusije, ako to je oštar zvuk, može se koristiti, ako se izda tupi zvuk, točak ima pukotine i druge neželjene pojave.


Hot Tags: fleksibilni leptir za diskove, Kina, dobavljači, proizvođači, fabrika, cena, oprema, profesionalni, najbolji kvalitet
Srodni proizvodi
Copyright © Zhengzhou HG Abrazivne Tech.Co.,Ltd sva prava pridržana.
QR Code