Email:perry@hg-abrasive.comZhengzhou HG Abrazivne Tech.Co.,Ltd

Zhengzhou HG Abrazivne Tech.Co.,Ltd

Kategorija proizvoda
Kontaktiraj nas

Kontakt: Perry Guo
Mobitel: +8618603828570
Tel: +86-371-66680558
E-pošta: Perry@hg-abrasive.com
Dodati:No.68 xueyuan Road, Mazhai industrijski Park, Erqi District, grad Zhengzhou, Henan provinciji, Kina
Poštanski broj: 450000
Faks: +86-371-66680558

Fleksibilna disketa za diskove

Poluautomatska fleksibilna mašina za diskove je specijalno dizajnirana za proizvodnju fleksibilnog flap diska i vertikalnog diska za diskove. Mašina je ručno postavljena, automatsko kvantitativno lepljenje, sečenje i postavljanje flapsova, oblikovanje i automatsko premazivanje drugog unutrašnjeg lepka.

Chat Sada
Product Details

Fleksibilna mašina za diskove
Ova mašina je za fleksibilnu mašinu za izradu disketa.

1 (001)

Poluautomatska fleksibilna mašina za diskove je specijalno dizajnirana za proizvodnju fleksibilnog flap diska i vertikalnog diska za diskove. Mašina je ručno postavljena, automatsko kvantitativno lepljenje, sečenje i postavljanje flapsova, oblikovanje i automatsko premazivanje drugog unutrašnjeg lepka. Jednokratno formiranje, može proizvesti 4500 komada u 8 sati od strane jednog operatera. Sa visokim stepenom automatizacije, daljinskim nadzorom i održavanjem, jedinstvenim rasporedu flapova, poboljšanom efikasnošću i stabilnim kvalitetom.


Performanse opreme i karakteristike
● Koristite dizajn međunarodne vodeće mehaničke strukture, promenite način raspoređivanja flapa, Promenite deo glave u glavi, abrazivnu tkaninu kako biste povećali izdržljivost.
● Odabir visokokvalitetnih materijala, profesionalnim CNC-mašinskim obradom u potpunosti fino glodanje, fino brušenje, odlivanje odjednom, stabilno i izdržljivo.
● Delovi pogona usvojiti internacionalni poznati brend linearne vodilice, brzi servo motor i reduktor, koji mogu odgovoriti na mikro rasipanje i ishranu tačno.
● Dizajn sistema za prašinu je prihvatljiv, linearna vodilna šina se nalazi unutar kućišta uređaja, što može efikasno zaštititi dijelove prenosa, osigurati nesmetan rad mašine i produžiti vijek trajanja.
● Međunarodni poznati brendovi električnih komponenti i sistem kontrole industrijskog nivoa, savršena funkcija i stabilne performanse.
● Sistem lepka usvaja sistem kontinualne kontrole temperature, koji obezbeđuje temperaturu za lepak i pogodan je i efikasan.
● Koristi modularnu montažu, pogodno je podešavanje i održavanje mašine.


Radne karakteristike opreme:
● Humanizovani dizajn, profesionalni fleksibilni disk koji formira numerički sistem upravljanja. Visok stepen automatizacije, Postavite lepak za lepak, obrijite i postavite poklopac, oblikujte i obložite unutrašnji lepak kao jedan, lak za učenje i koristite samo jednog operatera.
● Opremljen rotacionim mehanizmom rotacionog mehanizma višestruke stanice, stabilnom i konstantnom konverzijom položaja, preciznim pozicioniranjem i visokom efikasnošću.
● Koristite svetski poznati fotoelektrični prekidač za prepoznavanje ležišta i abrazivnog papira, automatskog prenosa bez podupirača i bez podloge, stabilnog i preciznog.
● Ugao zaklopa i dužine se mogu precizno podesiti i rad je jednostavan i zgodan.
● Visoka potrošnja materijala, a količina lepka i dužine i količine poklopca se mogu slobodno postaviti.

Osnovna specifikacija

Veličina
 
 

Glavna mašina

1100mm * 1150mm * 1600mm

Velika pumpa lepka

1000mm * 650mm * 1600mm

Mala pumpa za lepak

1000mm * 600mm * 1200mm

Količina flapsova

45kom, 46kom, 50kom, 52kom, 60kom

Operator

1

Snaga

Panasonic servo motor

Instalirana snaga

Servo motor: 4KW

Grejanje: 4KW

voltaža

380V

Napajanje

Pneumatski

Electric

Pumpa za lepak

280KG

Lepak sistem

Airtac cilindar, SMC Balance kontrolni ventil

Količina lepka

4g (dvaput)

Proizvodni kapacitet

4400pcs / 8H

Potrošnja zraka

200L / min


Polu-automatska disk jedinica za poluge i poluautomatska fleksibilna mašina za diskove sa lopaticama je iste mašine?
Naravno da nije, mašina sa poklopcem je profesionalni disk za proizvodnju, ne može da radi fleksibilni disk. Fleksibilna mašina za diskove je profesionalni proizvodni fleksibilni disk.
Zato što, kao što znate, prema disketu sa flapom i fleksibilnim flap diskom Characteristic, Njihov stil uređenja je drugačiji. Linija širine i dužine tkanine nije ista.
Ako koristite mašinu za proizvodnju flap diskova napravite fleksibilni disk, tako da ćete saznati da je kvalitet proizvoda vrlo loš, čak i ako koristite vrlo kvalitetnu abrazivnu tkaninu.
Ako ga ne razumete, molimo kontaktirajte me.


Naš stroj Detalji:

image003(001).jpg

image005_副本.jpg

image007_副本.jpg

image009_副本.jpg


Naša dostava:

image011.jpg

Možda ćete se brinuti o prodaji i održavanju mašine, zar ne?
Ne brini, siguran sam. Naša mašina je modularna montaža, pogodna za zamenu dodatne opreme. Ako mašina ima problem, možemo ga rešiti na internetu.
Šta ste još zabrinuti?
Ok, reci mi tvoju nesuglasicu. Čak možemo da vam pružimo i delove crteža za obradu, kao i crteže kola.


Hot Tags: fleksibilna disk disk mašina, Kina, dobavljači, proizvođači, fabrika, cena, oprema, profesionalni, najbolji kvalitet
Srodni proizvodi
Copyright © Zhengzhou HG Abrazivne Tech.Co.,Ltd sva prava pridržana.
QR Code