Email:perry@hg-abrasive.comZhengzhou HG Abrazivne Tech.Co.,Ltd

Zhengzhou HG Abrazivne Tech.Co.,Ltd

O nama
Kontaktiraj nas

Kontakt: Perry Guo
Mobitel: +8618603828570
Tel: +86-371-66680558
E-pošta: Perry@hg-abrasive.com
Dodati:No.68 xueyuan Road, Mazhai industrijski Park, Erqi District, grad Zhengzhou, Henan provinciji, Kina
Poštanski broj: 450000
Faks: +86-371-66680558

O nama

Zhengzhou HG abrasive tech.co.za. je u potpunom vlasništvu kompanije Zhengzhou kaway automation tech.co., doo, specijalizovane usluge za inostrane partnere.

Sa stalnim širenjem Zhengzhou kaway automation tech.co., ltd. Obim posla, Da bi se prilagodio razvoju globalizacije, kompaniji hitno treba platforma koja može jednostavno i brzo služiti za kupce u inostranstvu, Zhengzhou HG abrasive tech.co.za. Usklađivanje sa razvojem tržišta i uspostavljanjem. Profesionalna usluga za kupce u inostranstvu.

Preduzeće je posvećeno istraživanju, razvoju i proizvodnji nove automatske mašine za automatsko kalupovanje. Ovo je nova hi-tech kompanija koja se posvećuje istraživanju, razvoju, proizvodnji, marketingu i servisu mašinske opreme za proizvodnju brusnih alata i abraziva.

Glavni proizvodi su poluautomatska mašina za rezanje ploča, potpuno automatska mašina za rezanje ploča, automatska fleksibilna mašina za diskove, automatska mašina za rezanje, potpuno automatska mašina za lepljenje, potpuno automatsko označavanje i pakovanje mašina itd.


Treća generacija potpuno automatizovane diskove za diskove posebno je razvijena za proizvodnju abrazivnih diskova i netkanih diskova. Mašina može automatski detektovati i uhvatiti podlogu, kvantitativno lepiti lepak, sečiti i staviti poklopce, oblikovati i uzimati završne diskete. Sa visokim stepenom automatizacije, može postići daljinsko praćenje i održavanje, jednoobrazno raspoređivanje flap diskova, poboljšanu efikasnost i stabilan kvalitet. Može proizvesti 6000 komada u 8 sati od strane jednog operatera.


Mašina za automatsko fleksibilno pločasto displej je specijalno dizajnirana za proizvodnju fleksibilnog disketa i vertikalnog diska za diskove. Mašina može ručno postaviti podlogu, zatim automatski kleknuti lepak, sečiti i staviti poklopce, oblikovati i automatski prekriti drugi unutrašnji lepak. Jednokratno formiranje, može proizvesti 4500 komada u 8 sati od strane jednog operatera. Sa visokim stepenom automatizacije, može postići daljinsko praćenje i održavanje, jednoobrazno raspoređivanje flap diskova, poboljšanu efikasnost i stabilan kvalitet.


Potpuno automatska mašina za označavanje i pakovanje je dizajnirana za proizvode obložene abrazivnim diskom. Mašina može postići automatske proizvode za hvatanje, otkrivanje položaja, označavanje, stavljanje u red i pakovanje. Ima visok stepen automatizacije, visoku efikasnost i stabilan kvalitet. Troškovi sirovina su niski, što može maksimizirati profit. Jedan operater može proizvesti 16000 komada u 8 sati.


Globalizacija marketinške mreže
Razumni regionalni marketinški sistem, naglašavajući praktičnost marketinga, kako bi se ostvarila besprekorna promocija. Kaway je već godinama razvijao stalno domaće i međunarodno tržište, ojačao tesnu marketinšku saradnju sa distributerima i pomogao distributerima da uspostavljaju i standardizuju sopstveni marketinški tim. Kaway i naši partneri, uvek se držimo "Elite Culture". Kawayovi otisci stopala su širom svijeta.
Proizvodi su izvezeni u Južnu Koreju, Kanadu, Australiju, Rusiju, Ukrajinu, Vijetnam, Tajland, Kolumbiju i druge zemlje s Bliskog Istoka, jugoistočne Azije, Afrike.


Servis je najbolji proizvod.
U poređenju sa popratnom uslugom, Kaway posvećuje više pažnje na uslugama pre prodaje. Uvek pokušavamo da eliminišemo probleme korisnika pre nego što proizvodi napuste fabriku.


"DF5" teorija Kawaya:
Troškovi: Koristite dizajn kako biste smanjili ukupne troškove za korisnike.
Kvalitet: Kvalitet potiče od dizajna procesa.
Inovacije: inovacije donose diferencirane proizvode.
Servis: Servis povećava dostupnost proizvoda.
Vrijeme: Vreme daje proizvodu najnovije tehničke karakteristike po prvi put.
Kaway se više fokusira na osnovne potrebe kupaca i uvijek se trudi da svojim klijentima nudi najpovoljnije proizvode i najbolja rešenja.


Kaway in Progress
Pregledajte način razvoja Kawayya i osetite moć da promenite svet. Sa bratskim jedinstvom i teškom borbom, Kawayov tim ima kontinuirano samoobnovljenje, inovacije i istinu i pragmatizam. Slijedi nacionalna razvojna strategija "Jedan pojas, jedan put", nastavlja da širi novo putovanje i stvara čuda Kine.
Kaway & HG, neka se svet zaljubi u "Made in China".


Copyright © Zhengzhou HG Abrazivne Tech.Co.,Ltd sva prava pridržana.
QR Code